ERASMUS OPEN DOORS

ERASMUS OPEN DOORS este un eveniment ce promovează oportunităţile de studiu şi practică pentru studenţi în cadrul programului european Erasmus+ şi se adresează în primul rând viitorilor studenţi Erasmus+. Aceştia vor avea oportunitatea de a se întâlni cu foşti studenţi Erasmus, cu reprezentanţi ai universităţilor, ai reţelei de promotori Erasmus+.

Tags: 
AtaşamentMărime
Afis ERASMUS open DOORS573.27 KB

Programul ERASMUS+ pentru studenti

IMPORTANT!   

Începând cu data de 2 martie 2020 se deschide lista înscrierilor pentru concursul de selecție a studenților interesați să participe la programul ERASMUS+ pentru semestrele I și II ale anului universitar 2020 - 2021.

Sunt eligibili studenții din ciclurile LICENȚĂ, MASTER și DOCTORAT care NU au mai beneficiat de o bursă ERASMUS de studii sau practică în același ciclu de învățământ. 

Lista universităților partenere cu informații privind numărul și durata mobilităților este diponibilă pe această pagină web.

Programul ERASMUS+ pentru cadre didactice

Selectie Dublă Diplomă UTCB - Universitatea Liege

In atenția studenților care vor să aplice pentru Dublă Diplomă UTCB - Universite de LIEGE

 

Pentru a beneficia de suport ERASMUS+, studenții vor trebui să se prezinte la selecția care va avea loc JOI - 12 martie, ora 13.00 la sala II7, Facultatea de Hidrotehnică.

REGULAMENTE ERASMUS+

Tags: 
AtaşamentMărime
ARHIVA REGULAMENTE ERASMUS+1.21 MB
Subscribe to erasmus.utcb.ro RSS

Conținut recent

Anonim (neverificat)
Anonim (neverificat)
Anonim (neverificat)
Anonim (neverificat)
Anonim (neverificat)

Comentarii recente

Nu sunt comentarii disponibile.

Harta universitati partenere